Hoppa till sidans innehåll

Prova på Innebandy


Om man vill prova på att spela innebandy?

 

Innebandy är en rolig och trevlig sport. Vad kan vara bättre än att få träffa kompisar och komma in i en varm idrottshall under den mörka och kalla tiden på året, så självklart ska man ta och prova på att spela innebandy.

 

Vem kontaktar man?

Har man frågor och funderingar så kan man kontakta Jan Bergman på 0705-625909 Bua Seagulls ungdomssektionen.

Under fliken Bua Seagulls Innebandylag så hittar du våra lag och en kontaktperson för respektive lag. Man kan även kontakta dom för att få reda på vad som gäller.

Är man född 2003 eller senare så måste man ha skyddglasögon om man är med och tränar eller spelar match. En godkänd klubba lär man ha, men man kanske vill prova på innan man köper en egen. Talar du bara om för någon av våra kontaktpersoner att du saknar klubba så ordnar vi fram en som du kan låna när du kommer till idrottshallen för att prova på. 

 

Medlems & Aktivitetsavgift.

Som med alla sporter så kostar det lite att vara med. Innebandyn är såklart inget undantag utan har du provat på några gånger och vill vara med så går aktivitetsavgiften bl.a.till försäkringar om olyckan skulle vara framme och du skulle skada dig eller någon/något annat. Föreningen lär även betala en spelarlicens för dig innan man får vara med på någon match. 

Uppdaterad: 07 SEP 2018 09:00 Skribent: Sven-Erik Lungberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Bua IF - Fotboll
Kustroddarevägen 19
43264 Bua

Besöksadress:
Kustroddarevägen 19
43264 Bua

Kontakt:
Tel: 0340661480
Fax: 0340661480
E-post: This is a mailto link

Se all info