Kort från Styrelsemötet 31 jan 2023

• Vi spikade bl.a. datum för årsmötet som blir den 19 mars kl 17.

• Vi diskuterade lösningar för problemen som varit med B-planen och tar fram kostnadsförslag för dressning samt förbättring av bevattningen.

• Vi tar in offerter på nya matchställ till Innebandyn enligt förslag från Team Innebandy samt lägger detta i budgeten för 2023.

• I Team Fotboll är stämningen god med en bra trupp så här på försäsongen, många på träningarna. De första träningsmatcherna är planerade och arbete med planering av seriematcherna pågår. Första träningsmatchen 11 februari mot Trönninge. Seriestart 15 april. Hemmamatch.

• Vi arbetar med ett nytt samarbetsavtal inom Värö United. Främst drivet av nya riktlinjer från Hallands Fotbollsförbund. Mest formalia.

• Förra årets inlånade kommunikatör kommer fortsätta hjälpa oss med kommunikationen runt Makrillfestivalen men vi kommer behöva andra lösningar för fotbollen.

• I Team Innebandy rullar det på. Förberedelser inför Warbergsspelen. Viktigt med kommunikation att det finns mat att köpa på plats för alla lagen som spelar i Bua.

• Föreningen kommer sponsra delar av kostnaden för en kommande cup i Katrineholm för tjejer F06-09.

51 views0 comments