top of page

Kort från Styrelsemötet 31 jan 2023

  • Vi spikade bl.a. datum för årsmötet som blir den 19 mars kl 17.

  • Vi diskuterade lösningar för problemen som varit med B-planen och tar fram kostnadsförslag för dressning samt förbättring av bevattningen.

  • Vi tar in offerter på nya matchställ till Innebandyn enligt förslag från Team Innebandy samt lägger detta i budgeten för 2023.

  • I Team Fotboll är stämningen god med en bra trupp så här på försäsongen, många på träningarna. De första träningsmatcherna är planerade och arbete med planering av seriematcherna pågår. Första träningsmatchen 11 februari mot Trönninge. Seriestart 15 april. Hemmamatch.

  • Vi arbetar med ett nytt samarbetsavtal inom Värö United. Främst drivet av nya riktlinjer från Hallands Fotbollsförbund. Mest formalia.

  • Förra årets inlånade kommunikatör kommer fortsätta hjälpa oss med kommunikationen runt Makrillfestivalen men vi kommer behöva andra lösningar för fotbollen.

  • I Team Innebandy rullar det på. Förberedelser inför Warbergsspelen. Viktigt med kommunikation att det finns mat att köpa på plats för alla lagen som spelar i Bua.

  • Föreningen kommer sponsra delar av kostnaden för en kommande cup i Katrineholm för tjejer F06-09.


51 views0 comments

Recent Posts

See All

Buatrôvet 2024

Tack till alla som deltagit i årets trôv. Starkt jobbat trots regn och rusk! Vi säger stort grattis till Läjespatrullen som tar hem årets trôv! Pallen för totalsegern ser ut som följande Läjespatrulle

Fotbollssamarbete i Väröbygden

Det har varit en del artiklar under våren kring ämnet om en sammanslagning av idrottsföreningarna i Väröbygden. Vi tycker inte artiklarna blev helt rättvisande vad gäller Bua IF’s inställning i frågan

Åsa - domaransvarig i Värö United

Äntligen - nu är fotbollssäsongen 2024 igång tack vare alla engagerade ledare i Bua IF och Värö United. Åsa Svahn är en av dem - läs reportaget om hennes arbete som domaransvarig i Värö United via län

Comments


bottom of page